Despre Parteneri

 

ACAROM

Phone: 0726 307 979
Email: acarom@acarom.ro
Site: ACAROM


ACAROM – Asociatia Constructorilor de Automobile din ROMania este o asociatie de tip profesional si patronal compusa din societati comerciale care desfasoara activitati in industria de automobile, asociate in scopul reprezentarii intereselor sectorului automobile. ACAROM a luat fiinta in 1996 si este asociatie de utilitate pubica conform HG 410 din 2020. Membrii asociatiei au activitati legate de: conceptia, fabricarea si comercializarea de automobile, materiale, componente, module, parti din automobil, sau realizeaza servicii legate de automobile, precum si echipamente pentru fabricarea si intretinerea automobilelor.

FACTORY 4.0

Phone: 0740 339 467
Email: contact@factory40.ro
Site: FACTORY 4.0


Inițiativa națională FACTORY 4.0 se poziționează ca un catalizator pe piața românească de formare și consultanță în domeniul transformării digitale. Am dezvoltat programe inovative de instruire care includ cele mai noi concepte și tehnologii în cadrul unui ecositem care unifică zona de formare, consultanță și implementare a soluțiilor prin parteneriate strategice cu furnizori recunoscuți de tehnologie.

Best Smart Consulting

Phone: 0722 531 496
Email: vanzari@bestsmart.ro
Site: BEST SMART Consulting


Best Smart Consulting– este certificată ISO 9001:2015 pentru Consultanţă şi instruire în management operational, management strategic, managementul resurselor umane, managementul de proiect. Serviciile oferite de firma noastra vizează oferirea de soluţii viabile de consultanţă şi instruire aplicabile în mediul de afaceri. Se propun clienţilor noi perspective de organizare internă şi dezvolatare de noi competenţe pentru atingerea performanţelor organizaţionale dorite.

Digital Twin

Phone: 0726 785 368
Email: contact@digitaltwin.ro
Site: Digital Twin


Digital Twin – este o companie românescă de succes care oferă soluții pentru dezvoltarea digitală a produsului. Misiunea companiei este să ajute clienții să realizeze adevăratul potențial al oamenilor, tehnologiei și al afacerilor. Serviciile firmei se adresează companiilor din industriile auto, aero și celor producătoare de echipamente industriale care doresc să își dezvolte produsele sau să își optimizeze procesele, înțeleg adevăratul potențial inovativ al specialiștilor din cadrul lor și vor să îl pună în valoare prin cele mai actuale și eficiente soluții tehnologice.

Pentru implementarile realizate cu succes ale NX CAD-CAM, Solid Edge sau Teamcenter, Siemens Digital Industries Software, parte a diviziei Digital Factory, a desemnat in anul 2019, Digital Twin „Cel mai bun partener în regiunea Europa Centrală și de Est”.

Înscrie-te! Descoperă importanța strategică a talentului digital în era transformării digitale

Numărul de locuri este limitat.

Ce cursuri poți urma

 

Managementul energetic cu platforme IoT

Instruirea în domeniul managementului energetic va deveni din ce în ce mai utilă pentru companii, deoarece conducerea şi angajaţii vor înţelege impactul pozitiv al economiei de energie şi beneficiile acesteia în afaceri.

Managementul calității în Industry 4.0

Cursul se adresează personalului care lucrează în industrie, în special fabricație/ asamblare și care au roluri și responsabilități de conducere/ gestionare a proceselor din organizație – achiziționare/ gestionare furnizori, dezvoltare produse și procese de fabricație, procesele de fabricație serie.

Securitate cibernetica

Inevitabil, toate datele trebuie protejate; astfel, securitatea cibernetică este de cea mai mare prioritate atât pentru actorii industriali mari, cât și pentru IMM-uri. Mai mult, acestea din urmă au resurse limitate pentru a proteja împotriva atacurilor cibernetice. În prima jumătate a anului 2017, companiile de producție au fost „cele mai sensibile la amenințări cibernetice.

Sales Force Automation

Cursul de Sales Force Automation se adresează persoanelor interesate sa deprindă noțiuni fundamentale despre vânzarea în era digitală și moduri în care își pot construi strategia proprie pentru integrarea tehnologiei in procesul de vânzare.

Comunicare/ colaborare online

Cursul de “Comunicare si colaborare online" se adresează persoanelor interesate sa își îmbunătățească competențele digitale de comunicare și colaborare între membrii echipelor virtuale și să le furnizeze instrumentele necesare pentru a colabora, a lua decizii și a rezolva problemele cu mai multă eficacitate în mediul online.

Digital Customer service

Cursul de “Digital customer service" se adresează persoanelor interesate sa îmbunătățească procesele de „customer service” la nivel digital, astfel încât companiile sa livreze clienților o experiență de cumpărare excelenta.

Proiectare CAD a produselor pentru printare 3D

Acest curs va forma competențe digitale avansate de proiectare mecanică a produselor folosind cele mai moderne soluții software pentru realizarea prototipurilor virtuale în vederea printării 3D (Fabricație aditivă - Additive Manufacturing).

Programarea mașinilor automate de producție CNC

Acest curs va forma competențe digitale avansate în programarea mașinilor automate de producție CNC folosind cele mai moderne soluții software. Cursanții vor fi capabili să realizeze simulări și programe CAM-CNC pentru mașini automate complexe de frezare și strunjire.

Simularea proceselor automatizate și programarea roboților industriali

Acest curs va forma competențe digitale avansate în simularea proceselor automatizate de producție și integrarea roboților industriali. Cursanții vor fi capabili să realizeze studii ale proceselor robotizate și să programeze roboții industriali pentru diverse activități de producție.