Ce cursuri poți urma

 

Managementul energetic cu platforme IoT

Având în vedere costurile de energie tot mai mari, este important să preluați controlul consumului dvs. de energie. În cadrul cursurilor de formare, vă vom oferi instrumentele necesare pentru a crea un sistem de management al energiei.

Managementul calității în Industry 4.0

IATF 16949:2016 – Sisteme de Management al Calității, Cerințe specifice pentru organizații cu producție de autovehicule și piese de schimb aferente”, este standardul, recunoscut la nivel mondial, care oferă cerințe și linii directoare de gestionare a calității la nivelul întregii organizații care furnizează produse și servicii în domeniul industriei de automobile.

Securitate cibernetica

Piața de Securitate Cibernetică este în continuă evoluție. Dezvolă-ți cunoștințele pe care trebuie să le stăpânești. Învață prin practică ce este criptografia, evaluarea riscului și care sunt soluțiile la eventuale amenințări în materie de securitate cibernetică.

Sales Force Automation

Cursul de Sales Force Automation se adresează persoanelor interesate sa deprindă noțiuni fundamentale despre vânzarea în era digitală și moduri în care își pot construi strategia proprie pentru integrarea tehnologiei in procesul de vânzare.

Comunicare/ colaborare online

Cursul de “Comunicare si colaborare online" se adresează persoanelor interesate sa își îmbunătățească competențele digitale de comunicare și colaborare între membrii echipelor virtuale și să le furnizeze instrumentele necesare pentru a colabora, a lua decizii și a rezolva problemele cu mai multă eficacitate în mediul online.

Digital Customer service

Cursul de “Digital customer service" se adresează persoanelor interesate sa îmbunătățească procesele de „customer service” la nivel digital, astfel încât companiile sa livreze clienților o experiență de cumpărare excelenta.

Proiectare CAD a produselor pentru printare 3D

Proiectarea CAD este o abilitate din secolul 21 pe care oricine o poate învăța. CAD este un software care ajută o gamă largă de utilizatori să creeze obiecte 3D pe ecran – jucării, clădiri, vehicule, personaje de filme animate sau de jocuri video și multe altele .

Programarea mașinilor automate de producție CNC

Programatorul la masini controlate numeric este un programator CNC ce se ocupa in principal cu intocmirea programelor in format ISO, recunoscute de utilajele CN in vederea realizarii pieselor conform desenului de executie.

Simularea proceselor automatizate și programarea roboților industriali

Programarea robotului reprezintă transferarea unei succesiuni de mişcări complexe către controller-ul robotului, folosind instrucţiuni simple şi diverse metode de programare, astfel încât să poată fi automatizat un proces de fabricaţie

Înscrie-te! Descoperă importanța strategică a talentului digital în era transformării digitale

Numărul de locuri este limitat.