Comunicare/ Colaborare Online

 

Cursul de “Comunicare si colaborare online” se adresează persoanelor interesate sa își îmbunătățească competențele digitale de comunicare și colaborare între membrii echipelor virtuale și să le furnizeze instrumentele necesare pentru a colabora, a lua decizii și a rezolva problemele cu mai multă eficacitate în mediul online.

Pandemia a facut ca o mare parte dintre job-uri sa treacă in telemunca. Desi la prima vedere pare un lucru benefic, experiența ne-a arătat ca in job-urile unde este necesara munca de echipa lucrurile nu s-au petrecut tocmai conform planului. Astfel, am putut observa ca toate aspectele ce presupun lucrul de acasă sunt diferite: managementul, comunicarea, structurarea sesiunilor de lucru etc.

Acest curs, va va ajuta sa vedeti care sunt diferentele dintre comunicarea clasica si cea online, si cum va puteți adapta la cea din urma pentru a va creste atât eficienta personala, dar si pe cea a echipei. Totodată, veți invata si cum sa rezolvați task-uri complexe in echipe virtuale in cadrul diferitelor proiecte si atributii desfasurate.

Pentru o desfasurare optima si o cat mai buna asimilare a informatiilor de catre participanti, acest curs se va desfasura online, in grupe de aproximativ 8-9 persoane, si va fi impartit pe 3 nivele: incepator, mediu si avansat.

In urma absolvirii cursului, beneficiarii vor fi capabili:

  • sa inteleaga elementele de bază ale comunicării interpersonale şi diferenţele dintre comunicarea faţă în faţă şi cea online
  • să dea şi să primeasca un feedback eficace pentru membrii echipei virtuale
  • sa inteleaga dinamica modului în care funcţionează echipele virtuale, să ia decizii eficace în cadrul echipelor
  • sa rezolve problemele în mod eficace, ca echipă virtuală
  • Să isi imbunatateasca aptitudinile de rezolvare a conflictelor în cadrul echipelor virtuale
  • sa isi îmbunătăţeasca productivitatea personală şi modul de utilizare a timpului.

Calendar

 
nov. 14
14 noiembrie, 2022 - 23 noiembrie, 2022
feb. 06
6 februarie, 2023 - 15 februarie, 2023
mart. 20
20 martie, 2023 - 29 martie, 2023
mai 08
sept. 18
18 septembrie, 2023 - 27 septembrie, 2023